greenpark600LS

eye of the tiger S

Legmeervogels DC1-Green Park Handbal Aalsmeer DC2

Op het programma vandaag 23-09-2018 de uitwedstrijd tegen de Legmeervogels DC1.
Een uitgelezen mogelijkheid om gezien de weersverwachting de nieuwe tenue┬┤s te testen op waterdichtheid.
Voor aanvang enige onduidelijkheid waar er gespeeld gaat worden, iedereen schijnt het zeker te weten en dus wordt er enkele keren van veld gewisseld.

In de stromende regen begint Legmeervogels met de aanval, Robin onderschept en speelt lang op Amber die de 0-1 op het scorebord zet.
Legmeervogels overtuigt niet in de aanval en opnieuw onderschept Green Park, Esmee maakt de 0-2 na een assist van Amber. Legmeervogels maakt de 1-2 vanaf de hoek, in eerste instantie gestopt maar via paal en keeper stuitert de bal over de lijn. Beide teams hebben last van de stromende regen, ballen komen niet lekker aan of glippen uit de handen. Met doelpunten van Amber en Lisa is de stand 1-4. Vanaf de eerste minuut is al duidelijk dat Green Park een klasse beter is en heel veel ruimte krijgt. Legmeervogels moet dan ook alle zeilen bijzetten om de schade te beperken, iets dat eigenlijk alleen lukt met overtredingen. Green Park loopt uit door doelpunten van Romy, Robin en Amber naar 1-8. Legmeervogels kan iets terugdoen en scoort vanaf de hoek de 2-8. Waar Rachelle en de verdediging alle ambities van de Legmeervogels een halt toe roepen blijft er ook nog gewoon gescoord worden door Green Park Aalsmeer. Doelpunten van Robin, Amber, Fleur, Romy en Joyce zetten de stand op 2-13. Amber en Esmee zetten de ruststand uiteindelijk op 3-15.

Na de rust opnieuw een sterker Green Park, Legmeervogels geeft veel ruimte weg achterin en Esmee profiteert 3-16. Inmiddels begint het een echte walk-over te worden en Legmeervogels kan het tempo niet meer bijbenen. Green Park profiteert hiervan en loopt snel uit naar een comfortabele 4-26

Legmeervogels kan ondanks het fysieke spel niet voorkomen dat Green Park de aanval blijft zoeken en op jacht gaat naar de 30.
Door doelpunten van Romy, Lisa, Joyce, en Robin(de 30ste) is het inmiddels 5-30.

Legmeervogels moet onreglementair ingrijpen en Joyce benut de gegeven penalty 5-31. Doelpunten van Amber, Romy, Robin, en Lisa bepalen de eindstand uiteindelijk op 5-37