Eerste winst!

20141129 MC2Op zaterdag 29 november speelden de meiden C2 thuis in de Bloemhof. De tegenstander was Leidsche Rijn uit Utrecht. Het team verzamelde wat vroeger om ook nog even bij de C1 te kunnen kijken. Jammer genoeg hadden zij verloren. Omdat Leidsche Rijn ook in het zwart speelt en geen andere reserveshirts bij zich had, speelden zij in de veel te kleine, oude reserveshirts van Aalsmeer. Voor de wedstrijd gingen de dames nog even snel op de foto in het doel. En daarom moest hun haar natuurlijk heel mooi zitten…

De wedstrijd begon goed. Na 15 minuten stond FIQAS Aalsmeer met 4-1 voor. Dat gaf moed, omdat de C2 de wedstrijden ervoor allemaal had verloren. Het beloofde een leuke wedstrijd te worden. Dat werd het ook, want Leidsche Rijn werd wakker en probeerde de achterstand weg te werken. Dat lukte niet helemaal. Aalsmeer bleef de hele wedstrijd voor staan. Bij rust stond het 5-3.

Na de rust met een praatje van Henk en Judith gingen de meiden er weer tegenaan. Leidsche Rijn deed hard hun best maar het lukte niet om de voorsprong te pakken. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd werd het pas echt spannend. Het stond 8-8. Maar gelukkig wisten de meiden van FIQAS Aalsmeer de achterstand toch weg te werken. Eén minuut voor het eindsignaal stonden ze zelfs drie punten voor en ze sloten de wedstrijd af met 13-10.

Iedereen was heel blij, omdat dit de eerste overwinning was én het was nog een hele leuke wedstrijd ook! Volgende week speelt de C2 opnieuw tegen Leidsche Rijn, maar dan uit.