Gewonnen van Najaden!

Op zondag 1 februari moesten de meiden C2 spelen tegen Najaden. Een verslag van Jodi van Mastwijk: “De weersomstandigheden waren zeer goed om naar Almere te rijden voor een potje handbal. We hadden deze week goed getraind, en wilden dit in de wedstrijd laten zien. Na de warming-up begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.

De eerste aanval begon goed, want FIQAS scoorde. Het ging goed want we scoorden veel doelpunten in de eerste helft. Maar Najaden scoorde ook veel doelpunten. Maar we gingen met winst de rust in. Na een goede peptalk van Judith en Henk, begonnen we weer aan de wedstrijd. In tweede helft stonden we steeds op voorsprong. Maar Najaden kwam ook dichtbij. Dus het blijf wel steeds spannend! Dankzij de goede aanmoediging van het publiek, gingen wij met winst terug naar Aalsmeer. De eindstand was 22-17!”