greenpark600LS

eye of the tiger S

B2 geeft niet op

Ook de B2 van FIQS Aalsmeer speelt dit jaar jeugd divisie. In een andere poule dan de B1, maar toch! Ze weren zich er tot nu toe kranig en gaan ook echt steeds beter handballen. Leuk! Zondag 25 oktober speelden ze thuis tegen Tachos, een lekker snel team en de wedstrijd kende dan ook een mooi hoog tempo. De doelpunten wisselden elkaar over en weer af en na 7 minuten spelen stond het 4-4.

Daarna wist Tachos een gaatje te slaan doordat de B2 wat te slordig speelde: na 12 minuten stond het 4-8. Maar… dat lieten de Aalsmeerse jongens natuurlijk niet zo maar gebeuren en dus was het na 20 minuten weer gelijk: 11-11. En vervolgens bleven beide teams mooi bij elkaar. De jongens van FIQAS B2 stonden zelfs een tijdje met 14-12 voor. Toch was het Tachos die bij rust in het voordeel was: 17-18.

In de tweede helft hielden de jongens het hoge tempo vol, al kwam Tachos iets beter uit de rust. Ze liepen dan ook in de eerste 5 minuten even weg van de jongens van FIQAS Aalsmeer: 19-26, mede doordat die wat pech hadden in de afronding. Toch bleven ze er voor gaan… wisten wel te scoren, maar het verschil maar lastig terug te brengen. De jongens van Tachos blijven na de goede start van de tweede helft ook goed door spelen en misten weinig kansen. FIQAS Aalsmeer wist het gaatje te verkleinen tot vijf doelpunten, maar… de spelers werden wat moe en zo werd het lastig om nog dichter op de huid van Tachos te kruipen. Tussenstand 30-35. Tachos zette nog een keer weer aan en het verschil liep weer op: 30-38. Toch gaf de B2 het niet op en zodoende was de eindstand 33-39. Tachos was net iets zuiverder in hun schot, verder was er erg weinig verschil met de mannen van de B2, die zich, zoals gezegd goed ontwikkelen in de jeugd divisie. Ga zo door mannen, coach en begeleidster. Echt leuk om te zien!