greenpark600LS

eye of the tiger S

In memoriam: Guus Hölscher

Image1KLIK op de foto voor meer informatie!

Slideshow

Zondag 19 maart overleed Guus Hölscher. De meesten kennen hem als onze (oud))voorzitter, maar hij was nog zoveel meer…

Guus werd geboren op 28 juli 1945 in Schiedam en kwam via Amsterdam in 1970 in Hoofddorp terecht. Hij doorliep de toenmalige kweekschool, volgde een avondstudie Duits en werd uiteindelijk rector van de Katholieke Scholengemeenschap Hoofddorp.

Nog meer verdriet…

Vrijdag 24 maart kreeg de familie Hölscher nog meer verdriet te verwerken: toen overleed ook Hanneke, de vrouw van Guus. Woorden schieten tekort…

Lees meer...

Arie Delwel overleden

Vorige week is Adrie, bij de meeste clubmensen beter bekend als Arie, Delwel overleden. In het begin van de jaren tachtig was Arie één van de medeoprichters van de supportersvereniging. Samen met Trudy Tulp, Rietje van Vuren, Henk van de Heuvel en Marius Dekker werd deze club opgestart. Het voornaamste doel was: het verhogen van de gezelligheid rondom de club in het algemeen én het organiseren van busreizen naar de uitwedstrijden van heren 1. Maar ook het ondersteunen van de jeugd vond de supportersclub belangrijk.

Lees meer...

Bestuur in Barcelona

20161022 bestuur in BarcaHet stond al heel lang op hun verlanglijstje en nu kwam voor twee bestuursleden van FIQAS Aalsmeer – Mike v.d. Laarse en Dirk-Jan Kluft – de gelegenheid om een top handbalwedstrijd mee te pikken tijdens een weekendje Barcelona. In het Champions League toernooi speelde de Spaanse topclub tegen het Hongaarse Vezprem én… won met 26-23.

Lees meer...

De Guus Hölscher vergaderkamer

Guus 2De vergaderruimte in de Bloemhof heeft sinds afgelopen vrijdag een bijzondere naam: de Guus Hölscher vergaderkamer. Oud voorzitter Guus was met een smoesje naar de sporthal gelokt en werd daar ‘overvallen’ door voorzitter Mike v.d. Laarse, die hem complimenteerde als voorzitter, bestuurder en ‘vergaderdier’.

Lees meer...